caBar

De naam caBar komt van CAravan BAR. Een mobile foodtruck-BAR. Een CABAnne is een andere naam voor sleurhut. De KABA is dan weer  een feestzaal in de gemeente  Maldegem.  Vandaar caBar de mobiele bar voor ieder event op wieltjes.

De caBar is een caravan van het merk Wilk CI Sport 370 van het jaar 1978. Hij werd volledig gestript en omgebouwd tot mobiele bar. Nieuwe stevige vloerplaat, nieuwe wanden, nieuwe kasten en toog,... De caravan bevat 3 frigo’s, 1 kleine diepvries en een dubbele afwasbak. Er is voldoende ruimte  in kasten en rekken om glazen of andere zaken op te bergen.

Er zijn 2 houten luiken die makkelijk open kunnen worden gezet. De toog in de caravan meet 3m50. De caravan zelf is 2m breed en 5 m lang.

Er zijn 2 afzonderlijke ledstrips aanwezig. Beide kunnen veranderen van kleur naargelang de sfeer.

De caBar heeft 2 elektrische circuits, die kunnen worden aangesloten op het gewoon elektriciteitsnetwerk. Dit met een kabel van 20m (2x).  1 kabel beschikt over een CEE stekker. Binnen in de caravan zijn meerdere stopcontacten aanwezig die het gebruik van dj of andere elektrische installatie vergemakkelijken. Ieder circuit heeft een zekering van 16 A en kan dus ongeveer 3500 W aan toestellen aan.

In de caBar is standaard een EHBO koffer, vuilbakje, 2 emmers, jerrycan van 20l, waterpas en uitdraaislinger aanwezig.

De caBar wordt leeg verhuurd zonder personeel. Wil je liever met personeel, drank of tapas?  Kijk dan naar onze verschillende formules bij Place de l'apero.

Inbegrepen in de prijs:

- Drankpakket: 3 plateau's J&B, ijsemmer J&B, ijsschepper, champagne ijsemmer, ijsemmer cool drinks, fruitmand, voldoende flesopeners, kurkentrekkers, kassa/geldkoffer, bordjes "cold drinks here", "good food, cold beer, loud music", "food &drinks", "welcome", ... 

- Schoonmaakpakket: afwasmiddel, schoonmaak product, 5 handdoeken, vaatdoeken, handborstel en vuilblik,...

Extra:

- Glazen pakket: Verschillende soorten glazen: bier (Martha, Duvel, Grimbergen...), gin, wijn, cava, water,...

Telkens voor 100 man

Prijs: 25 euro/pakket

De caBar wordt altijd ter plaatse gebracht en dit aan 0,7 euro/km, dit te rekenen vanaf Maldegem en max 50 km ver. 

Huur:  250 euro/dag. Extra dag 100 euro. 

Waarborg: 500 euro

Bestellen: info@cabar.be

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.

BTW niet toepasselijk.